VÅRA INVESTERINGAR

 

Vi går in tidigt och stöttar projekt som vi ser är en del av framtidenVargas Holding investerar i bolag som bygger på nya, omvälvande teknologier eller affärsmodeller. Sådana som sätter nya spelregler på marknaden. 

INCELL: ÄNDRAR SPELPLANEN FÖR BATTERIBACKUP

_

Med sina litiumbatterier från Samsung revolutionerar Incell International tekniken för energi-backup. Genom att byta från blybatterier till litium i radiobasstationerna, får mobiloperatörerna inte bara pålitligare energiförsörjning, utan också enklare att kontrollera och i längden betydligt billigare.

 

NORTHVOLT: MÖJLIGGÖR EN FOSSILFRI FRAMTID   

_

Northvolts mission är att möjliggöra framtidens energi och att bli Europas ledande batteritillverkare. Northvolt stöttar elektrifieringen inom bilindustrin, inom energilagring samt industriella och portabla applikationer. Northvolts arbete kommer att förändra det europeiska samhället och näringslivet i årtionden framöver.

The Northvolt Chronicles

2017 annonserade en okänd startup en djärv men enkel plan: utveckla världens mest gröna battericell och etablera en av Europas största batterifabriker. Här är berättelsen om Northvolt.

https://chronicles.northvolt.com/